Office trainingen

U wilt efficiënter werken met het office programma, daarin kunnen wij u van dienst zijn. Autodidactische kennis en gevolgde trainingen in een grijs verleden zijn een garantie voor een verspilling van tijd en middelen. Met kleine investeringen wordt de productiviteit en arbeidsplezier(!) verhoogd. Wij verzorgen twintig jaar trainingen op het gebied van kantoorautomatisering.

Opfris-, basis-, gevorderden-, verdiepings- en migratie-trainingen, altijd maatwerk naar de wensen van de organisatie. Nadruk ligt bij ons op toepasbaarheid binnen de organisatie/ functie. Een training bestaat dan ook vaak uit een intake om doelen vast te stellen en een evaluatie om te zien of doelen zijn gehaald. 

Trainen in kennis 
 

Wij verzorgen trainingen voor Excel, Excel Visual Basic for Applications, Excel PowerPivot, Word, Powerpoint, Access, Outlook, Project, Visio, SharePoint, Office 365.

SMZ Training en Support verzorgt trainingen in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Zeeland en Vlaanderen (en verder), bij u op locatie of in één van de locaties van het coachhuis. Wij verzorgen onze trainingen in het Nederlands en in het Engels.

Nazorg bieden wij doordat deelnemers de mogelijkheid hebben om na afloop van de training vragen te stellen aan de docent.

Neem nu vrijblijvend contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken. tel:0118 637090

 Wij werken onder andere voor:

         
         
       

 Komt hier uw logo

te staan?